Van Oeckelen

Gebruikte pijporgels

Van den Heuvel is één van de marktleiders op het gebied van gebruikte pijporgels. Neem gerust contact met ons op als u op zoek bent naar een instrument, of indien u een pijporgel wilt verkopen. Wij bemiddelen op provisiebasis en bieden u een allround zorgeloos pakket aan vanaf bemiddeling, demontage, herstel tot wederopbouw. Ook gaan wij graag voor u op zoek naar een geschikt pijporgel.

Het zoeken van een nieuwe bestemming voor bestaande pijporgels

De laatste jaren worden er helaas met regelmaat kerkgebouwen gesloten. Kerkgebouwen worden afgebroken of aangepast aan een nieuwe bestemming.

Naast de nieuwbouw van pijporgels komt het dan ook meer en meer voor dat kerkenraden, commissies van beheer, organisten en orgelcommissies etc. zich eerst oriënteren of er mogelijk een goed gebruikt orgel beschikbaar is, of komt, dat inpasbaar is in hun specifieke situatie.

Via bemiddeling van Van den Heuvel-Orgelbouw hebben reeds meerdere kerken in binnen- en buitenland, maar ook conservatoria, muziekscholen en particulieren, een degelijk gebouwd orgel aan kunnen schaffen dat inpasbaar was in hun specifieke situatie. Van den Heuvel-Orgelbouw beschikt over een groot internationaal netwerk met adressen van kerken, orgeladviseurs en organisten die een goed gebouwd kerkorgel kunnen plaatsen. Indien u dan ook besluit om een andere bestemming te zoeken voor uw kerkorgel, dan willen wij ons graag optimaal voor u inzetten om dit te realiseren. Vraag geheel vrijblijvend inlichtingen. Wij zien uit naar uw mail of telefoontje!

Alle instrumenten die momenteel te koop zijn